Mentenanta IT

  Daca calculatoarele din reteau dvs. au ajuns sa puna stapanire pe dvs. si pe timpul dvs. atunci ati ajuns unde trebuie, noi va putem oferii intretinere hardware is software pentru echipamentele din reteaua pe care o detineti. Avand in vedere importanta si complexitatea unei retele de echipamente IT acestea au nevoie de o atentie speciala iar noi ne asiguram pentru dvs. ca echipamentele IT functioneaza la parametrii optimi in asa fel incat dvs. va puteti concentra resursele si timpul pentru activitatea desfasurata.

Mentenanta IT

Mentenanta Predicitva

Acest tip de mentenanta presupune monitorizarea permanenta a echipamentelor pentru anticiparea unor posibile evenimente si evitarea lor inainte ca ele sa va poata afecta activitatea. Pentru tipul acesta de mentenanta IT vom utiliza soutii de monitorizare parametrilor: incarcare procesoare, temperatura in/out , nivelul acumulatorilor, trafic retea si multe alte asemenea informatii importante.

 

Mentenanta Preventiva

 Tipul acesta de mentenanta IT este des intalnit si este utilizat pentru preventia unor posibile evenimente, imbunatatirea functionarii si cresterea duratei de utilizare a diferitelor componente din sistemului dvs. informatic. Mentenanta IT preventiva este foarte utila si ajuta la scaderea timpului de inanctivitate a unui sistem , reduce numarul interventiilor asupra echipamentelor si poate detecta puncte vulnerabile din sistem care ii pot afecta utilizarea.

 Mentenanta preventiva software, presupune operatiuni de backup, management spatiu, optimizare utilizare memorie RAM, scanare si devirusare echipamente si multe alte operatiuni specifice.

 Mentenanta preventiva hardware, include curatenia periodica a sistemelor care atrag praful in urma ventilatiei si care ar duce in timp la supraincalzire si defect. Va putem oferii sugestii pentru pozitionarea fizica eficienta a echipamentelor pentru o mai buna siguranta si prelungirea duratei de viata.

 

Mentenanta Corectiva

 Plecand de la ideea ca nu exista sisteme perfecte doar perfectibile, aceasta solutie o aplicam in momentul in care mentenanta predicitiva si preventiva nu au reusit sa previna in totalitate un incident din reteau dvs. Sunt momente cand un calculator sau alt tip de echipament cedeaza in urma unui nr. mare de ore de utilizare sau din orice alt motiv iar dvs. aveti nevoie sa fie operational cat mai repede iar noi vom face acest lucru posibil pentru dvs. intr-un timp cat mai scurt posibil.

 

Mentenanta Evolutiva

Acest tip de mentenanta IT nu este utilizata pentru evitarea unor incidente ci mai degraba este folosita pentru dezvoltarea infrastructurii IT care este intr-o continua dezvoltare. Dupa cum bine stiti domeniul IT&C evolueaza continuu, prin urmare si nevoile clientilor se schimba constant iar prin acest tip de mentenanta noi urmarim ca sistemul dvs, informatic sa nu fie depasit si uzat moral.

Avand in vedere ca sistemele informatice difera foarte mult, preturile pentru serviciile si solutiile IT oferite sunt personalizate de la caz la caz, prin urmare va rugam sa ne contactati pentru o oferta. Contact